این روزها بسیاری از کسب وکارها از نرم افزارهای مختلفی برای توسعه فعالیت های خود استفاده می کنند. اگرچه داشتن سیستم های جداگانه ممکن است قابل کنترل به نظر برسد، اما هنوز هم اکثر کسب و کارها مایل به استقرار سیستم های یکپارچه هستند.

به این علت که سیستم های جزیره ای منجر به کاهش بهره وری در کارمندان، اتلاف زمان و مغایرت در داده ها و بروز مسایل متعدد پشتیبانی و نگهداری می شود.

یکی از این سیستم های نرم افزاری یکپارچه، نرم افزار CRM یکپارچه با حسابداری است. فرآیندهای بازاریابی، فروش و خدمات پس از فروش به طور کامل و جامع در نرم افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) حاصل می گردد.

صدور پیش فاکتور و فاکتور در فرایند فروش با بخش حسابداری ارتباط پیدا می کند، به عبارت دیگر کارشناسان فروش در فرایند فروش خود نیاز به ارتباط با سیستم حسابداری دارند.

ادغام این دو سیستم مهم، یک گام اساسی برای آزاد سازی وقت با ارزش شما است. اگر برنامه های CRM و حسابداری شما بتوانند اطلاعات یکدیگر را دریافت کنند، از ورود اطلاعات تکراری و دوباره کاری ها پیش گیری می شود.

با یکپارچه سازی حسابداری و CRM می توان سرعت و دقت صدور اسناد مالی در بخش فروش را افزایش داد و در مدت زمان کمتری فعالیت های مربوط به بخش فروش را به انجام رساند.

در زمان هایی که کالا عرضه می شود بحث کنترل کردن موجودی انبار در زمان صدور پیش فاکتور و فاکتور اهمیت پیدا می کند. یکپارچه شدن این سیستم ها می تواند فرآیند کنترل موجودی را در زمان صدور پیش فاکتور؛ هم چنین کسر از موجودی انبار را هنگام صدور فاکتور انجام دهد.

همچنین نحوه تسویه حساب مشتری و نحوه پرداخت مبالغ هر فاکتور در حسابداری ثبت می شود و انعکاس این موضوع به عنوان خوش حساب بودن مشتری در CRM می تواند در معاملات و قراردادهای بعدی با مشتری تاثیر بگذارد.

به عبارت دیگر این سیستم می تواند رتبه بندی مشتریان را با استفاده از شاخص های حجم خرید مشتری و نحوه تسویه حساب به صورت هوشمند انجام دهد.

از میان تمام انواع داده های کسب و کار، تطبیق داده های فروش با حسابداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا به طور طبیعی مستعد اختلاف هستند. اگر مقایسه اعداد بی پایان برایتان نه هیجان انگیز است و نه ممکن، روش بهتری برای انجام آن وجود دارد.

.